Fönsterputs som ger dig skinande rena fönster.

Våra fönsterputsare håller toppkvalitet och lovar att lämna dina fönster skinande rena.

Våra fönsterputsare håller toppkvalitet och lovar att lämna dina fönster skinande rena.

Noggrann fönsterputs utförd av proffs.

Lindalens städ och tilläggstjänster erbjuder skinande rena fönster. Vi erbjuder kompletta lösningar med utförande i toppkvalitet till fasta priser för att du ska känna trygghet.

Nöjda kunder är vårt motto!

Våra fönsterputsare är alltid utbildade för att ge det bästa resultatet och hålla hög kvalité. Att alltid ha nöjda kunder är vårt motto!

Behöver du hjälp med att putsa dina fönster?

Låt oss ta hand om din fönster så du hinner med annat trevligt!
När vi utför putsning av fönster kan du vara säker på att vi gör dina fönster skinande rena.

Få offert inom 24 h

Med RUT-avdraget får du som privatperson 50% avdrag på arbetskostnaden!

Engångsstädning, Veckostädning, Storstädning, Visningsstädning, Flyttstädning, Fönsterputs, Hushållsnära arbeten, Kontorsstädning.

Vad behöver du hjälp med?

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Ring oss för personlig service.

Få en konkurrenskraftig offert på fönsterputs!

Vi har väldigt nöjda kunder som lovordar våra fönsterputsare. Du vet väl att Rut-avdraget ger dig 50% rabatt!

Fönsterputs utföres av professionella fönsterputsare.

Lindalens fönsterputsare putsar fönster i hela Stockholm.

Att ha rena fönster är en viktig del av att hålla ett hem rent och fräscht. Det kan dock vara svårt att få fönstren riktigt rena utan att de blir smetiga eller fulla av ränder. Det är här som Lindalens Städ kan hjälpa till med sin erfarenhet och kvalitet. Sedan 1989 har företaget putsat fönster i hela Stockholm och har många nöjda och återkommande kunder.

Därför ska du anlita Lindalens Städ för din fönsterputs:

Vårt städföretag har många års erfarenhet av att erbjuda högkvalitativ putsning av fönster. Våra professionella och välutbildade fönsterputsare har ett öga för detaljer och kan garantera att dina fönster kommer att bli skinande rena efter att vi utfört vår professionella rengöring av dessa.

Tillförlitlighet:

Vi vet hur viktigt det är för våra kunder att ha en pålitlig fönsterputsare. Därför kan du lita på att vi alltid kommer att komma i tid och utföra vårt arbete enligt överenskommelse.

Prisvärd putsning av fönster till fast pris:

Lindalens Städ erbjuder putsning av fönster till fast pris, så att kunden vet vad de kan förvänta sig för kostnader. Priset beror på antalet fönster och typen av fönster som ska putsas. Med fast pris kan kunden känna sig trygg i valet av Lindalens Städ för hemmets fönsterputs.

Så fungerar RUT-avdraget:

Lindalens Städ hjälper dig att administrera avdraget och du får den avdragen direkt på din faktura när du anlitar oss. Vi sköter rapporteringen till Skatteverket.

RUT-avdraget är en skattereduktion som kan ansökas av privatpersoner i Sverige för hushållstjänster som utförs i hemmet. Avdraget är tillgängligt för en mängd olika tjänster, inklusive fönsterputs.

För att kvalificera sig för RUT-avdraget för fönsterputs måste tjänsten utföras i en privat bostad, och betalningen måste göras av den person som bor i bostaden. Det är också viktigt att notera att endast arbetskostnaden kan dras av, inte materialkostnader eller andra kostnader.

Avdraget är för närvarande 50% av arbetskostnaden och kan göras direkt på fakturan från det företag som utför tjänsten. Det maximala avdraget per person och år är 50 000 kronor.

Det är viktigt att notera att RUT-avdraget för fönsterputs är en skattereduktion och inte en skattesubvention. Det innebär att man endast kan dra av hälften av arbetskostnaden på skatten och inte hela summan. Läs mer på om RUT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

Försäkrade

För er trygghet har vi en bra försäkring genom Länsförsäkringar.

Pensionsavtal

Vi omfattas av de kollektivavtalade försäkringarna genom Fora.

Kollektivavtal

Vi har kollektivavtal och följer löneutvecklingen inom branschen.